Drugi teden je bil izjemen za Mariborčanke. V petih tekmah so zmage zabeležile prav vse selekcije, mlajše pionirke so dva krat slavile v Celju, pionirke v Trbovljah, kadetinje v Ljubljani, za konec popolnega tedna, pa so poskrbele mladinke s prepričljivo zmago proti Konjicam.


Rezultati, 1. in 2. oktober

Athlete Celje B – Maribor 18:56
Domžale - Maribor 20:27
U13 1. turnir, 1. del, fotogalerija na Facebooku, več na: kzs.si

Felix Zasavje B – Maribor 38:97
U15 1. del, 2. krog, fotogalerija na Facebooku, več na: kzs.si

Ježica B – Maribor 60:98
U17 1. del, 2. krog, več na: kzs.si

Maribor - Konjice 80:39
U19 1. del, 1. krog, fotogalerija na Facebooku, več na: kzs.si

Napovednik tedna, 8. in 9. oktober

Mlajše pionirke (U13) čaka v soboto povratna tekma v Mini pokalu proti ekipi Felix Zasavje B. Prepričljivo zmago 15:71 iz prve tekme, bodo punce poskušale potrditi v soboto na OŠ Bojana Ilicha.

Starejše pionirke (U15) po dveh zmagah v državnem prvenstvu, v nedeljo čakata prvi tekmi mednarodne WABA lige. Turnir bo v Celju, nasprotnice pa prvo Konjičanke, potem pa Ilirijanke.

Kadetinje (U17) so za vikend proste, saj se bo tekma proti Athlete Celje, 8. oktobra, prestavila v naslednji teden (10-15 oktober) . Predviden termin je četrtek, 20.30 v dvorani Tabor, potrditev pa v naslednjem tednu na www.kzs.si.
 
Mladinke (U19) po visoki in pomembni zmagi v nedeljo odhajajo v Šmarje, kjer potrujejo zmago in dobro izhodišče za napredovanje med najboljših osem.

Pregled 1. tedna: Nepričakovan poraz v Domžalah, pionirke prepričljive

Foto: Aljaž Šetor / ŽKD Maribor